Sieviešu dienas noskaņā

20. Decembris, 2015

Decembra pirmajā sestdienā Jaunpalejās gaišā un klusā rosībā tikās sievietes, lai veltītu šo dienu tikai sev. Mājās atstāti bērni un vīri, un domas par mājas darbiem.

Baudījām Rudītes Brūveres sagatavotās aromātiskās eļļiņas maigās roku masāžās, vārījām kopīgo zupas katlu no katras līdzatvestajiem labumiem. Beidzot tika īstenota arī jau vairākus gadus iecerētā maizes cepšana semināru telpas krāsnī, kas tiešām ir labi izmantojama arī kā maizes krāsns. Un šādā malkas krāsnī ceptai maizītei pavisam cita garša. Īstāka. Liels prieks bija cept maizīti no patvēruma mājas atbalstītāju z/s "Kaņepītes" ekoloģiskajiem miltiem. Varbūt maizīte garšoja tik īpaši arī tāpēc, ka pie cepšanas klāt bija arī "Kaņepīšu" saimniece.

Laiks paskrēja nemanot, jau aiz loga krēslojot, tās, kurām pietika pacietības un radošuma, pēc svaigi ceptas maizes smaržojošajā semināru telpā sirsnīgu sarunu pavadībā veidoja Ziemassvētku dekorus savam sirdspriekam.

Liels paldies visām jaukajām sievietēm, it īpaši tām, kas Jaunpalejas apciemoja pirmoreiz. Tiešām bija prieks redzēt tik daudz jaunu seju un starojošu acu pāru. Īpašs prieks arī par bariņu topošo vecmāšu, kas varēja gūt nelielu ieskatu mūsu vecmātes Rudītes pieredzes krātuvēs.

Ja kādai sievietei ir vēlme piebiedroties Ģimenes Šūpuļa darba grupas aktivitātēs vai arī tikties topošo vecmāšu atbalsta grupā, mīļi lūgtas sazināties ar Rudīti, rakstot uz epastu  .

  • Lai mums visiem gaišs Ziemassvētku gaidīšanas laiks!
Back to Top
Kļūda | Ģimenes Šūpulis

Kļūda

Tīmekļa vietnē notika negaidīta kļūda. Lūdzu, mēģiniet vēlreiz vēlāk.