Otrdiena, lai dotu

Trešdiena, 29. Novembris 2017 (All day)
Jaunpalejas, Kauguru pagasts, Beverīnas novads

Pēc aktīvi aizvadītām zemo cenu dienām Melnās piektdienas (#blackfriday, #melnāpiektdiena) ietvaros, daudzviet pasaulē šo dienu sociālajos tīklos velta došanai (#GivingTuesday). Vairākas organizācijas pasaulē, izmantojot sociālo tīklu iespējas, aicina palīdzēt tuvākajiem grūtībās ar savu dāvātu laiku, ziedotiem līdzekļiem un noderīgām lietām, tāpat ar sniegtu informatīvu atbalstu, daloties ar šo ziņu. 

Arī krīzes centrs "Patvēruma māja" aicina pievienoties šai kustībai, sniedzot atbalstu mūsu redzeslokā nonākušajām sievietēm. Praktisks patvērums, ko jaunās māmiņas ar bērniem saņem, ir tikai redzamā pusē. Pēc saņemtās pievēršanās, meitenes iegūst reizēm arī pirmo un vienīgo uzticamības personu savā dzīvē, turpinot kontaktu ar mūsu darbiniekiem arī pēc aizvadītā laika "Jaunpalejās".

Ja atbalsta sniegšana vientuļām grūtniecēm un māmiņām grūtībās Tev ir tuva, izmanto šo otrdienu, lai dotu!

Tas var būt gan vienreizējs ziedojums, izmantojot savu bankas karti Patvēruma mājas darbības atbalstam,  gan pievienošanās mūsu pastāvīgo atbalstītaju pulkam, kļūstot par regulāru ziedotāju. Un pavisam praktiska iesaistīšanās, piemēram, kā brīvprātīgajam namdarim, jo vīriešu rokas ir tās, kas trūkst visvairāk.

Pateicamies visiem atbalstītājiem par nesavtīgo atbalstu mūsu projekta darbībai!

#GivingTuesday

Pasākuma kontaktpersona

Pasākuma norises vieta

Back to Top
Kļūda | Ģimenes Šūpulis

Kļūda

Tīmekļa vietnē notika negaidīta kļūda. Lūdzu, mēģiniet vēlreiz vēlāk.